Asiantuntija, TKI

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa ja työskentelee lähes 400 henkilöä.  SeAMK on alueen yritysten ja organisaatioiden aktiivinen kehittäjä.

SeAMK Tekniikka hakee EU-rahoitteisiin hankkeisiin ajalle 1.11.2021-31.10.2022

Asiantuntijaa, TKI

Kiinnostaako teknologia ja erityisesti data? Kiinnostaako aluekehitys? Oletko luonteeltasi innovatiivisia uusia ratkaisuja hakeva? Hallitsetko eri teknologioita ja opitko nopeasti uutta? Hae SeAMKiin!

Työtehtävissäsi toimit kahdessa EU-rahoitteisessa projekteissa TKI-asiantuntijana (Datasta ketteryyttä ja uutta liiketoimintaa Etelä-Pohjanmaan pk-yrityksiin ja Food Living Labs Connecting People). Tarvitset työssäsi riittävän teknisen asiantuntemuksen datasta, ohjelmoinnista sekä kokemusta projekteista. Asiantuntijana vastaat hankkeen erilaisista toimenpiteistä ja teet läheistä yhteistyötä projektipäälliköiden kanssa. Etelä-Pohjanmaan alueen tuntemus alueen yrityksistä katsotaan eduksi sekä erilaisten EU-rahoitusinstrumenttien osaaminen. Tehtävä on monipuolinen ja mahdollistaa erilaisten toimenpiteiden toteuttamisen sekä uuden oppimisen. Työskentelet osana aktiivista ja osaavaa tekniikan alan TKI-tiimiämme.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa tutkintoa, kuten esimerkiksi maisteri, insinöörin (AMK, yAMK), diplomi-insinööri, IT-tradenomi sekä osaamista ja soveltuvaa kokemusta ohjelmoinnista ja/tai data-analytiikasta sekä projekteista tai muuten aiheeseen perehtyneisyyttä ja laajaa kiinnostusta aihepiiriä kohtaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää proaktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja ja aktiivista kehittämis-asennetta.

Työsuhde alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.10.2022 saakka. Työsuhteen jatko on mahdollinen uusien projektien alkamisen myötä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 22.10.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimus- ja kehittämispäällikkö Ari Sivula, ari.sivula@seamk.fi, puh. 040 830 0360

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.