Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle
Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 4700 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on noin 350. SeAMK Ruoka hakee määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2020-30.6.2021
Asiantuntija TKI, Ruokaturvallisuus
Toimen tehtäväalueena on ruokaturvallisuuteen ja elintarvikekehitykseen liittyvä tutkimus- ja kehittämistyö Ruoka-yksikössä.
Tehtävänkuvaan sisältyy:
– TKI-hankkeiden suunnittelu ja toteutus ruokaturvallisuuden alalta
– Aktiivinen julkaisutoiminta sekä suomeksi että englanniksi
– Kansallinen ja kansainvälinen verkostoyhteistyö
– Tehtäviisi voi kuulua myös koulutusta
Tehtävään valittavalta edellytetään:
– Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
– Ymmärrystä elintarvikkeiden tuotannosta, mikrobiologiasta sekä prosessihygieniasta
– Valmiutta toimia englannin kielellä
– Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innovatiivista otetta työtehtäviin
Lisäksi meneillään olevat tieteelliset jatko-opinnot ja ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Sähköiset hakemukset 31.1.2020 klo 15.00 mennessä. Lomake: www.seamk.fi/rekrytointi
Lisätietoja antavat yksikön johtaja Terhi Junkkari, puhelin 040 830 0301 tai erityisasiantuntija Gun Wirtanen, puhelin 040 830 0334.
Seinäjoki University of Applied Sciences, The School of Food and Agriculture is seeking to recruit a
RDI Specialist, Food Safety
for a period from 1 March 2020 until 30 June 2021.
The main task is to carry out R&D in food safety and food development in the Food Unit of Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK).
The job description:
– Planning and implementation of RDI projects in food safety
– Writing and publishing articles in Finnish and English
– Cooperation and networking with companies and research partners
– Job responsibilities may also include training assignments.
In order to succeed in these tasks, we expect you to have:
– A suitable Master’s degree
– Wide understanding of food production processes, microbiology and process hygiene
– Good communication and collaboration skills as well as an innovative attitude to work
– Good language skills in English, Finnish and/or Swedish
In addition, ongoing postgraduate studies are considered an advantage.
Conditions of employment are stipulated in the AVAINTES collective agreement. An acceptable medical certificate must be presented before signing the employment contract. A six-month trial period is applied.
The applications should be sent by 31.1.2020: www.seamk.fi/rekrytointi
Additional information is given by Terhi Junkkari, Head of Department, phone 040 830 0301 or Gun Wirtanen, Senior Advisor, phone 040 830 0334.