Asiantuntija, TKI

Kansainvälinen, yrittäjähenkinen SeAMK – paras korkeakoulu opiskelijalle. Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulu, jossa opiskelee 5000 opiskelijaa. Henkilöstöä SeAMKissa on noin 350.

Oletko innostunut kansainvälisestä yhteistyöstä ja teollisuuden digitaalisen murroksen edistämisestä? InnoCAPE –hankkeessa pääset toteuttamaan näitä molempia.

SeAMK Tekniikka hakee Interreg Baltic Sea Region –ohjelmasta rahoitettuun hankkeseen InnoCAPE

Asiantuntijaa, TKI ajalle 1.1.2019 – 30.6.2021.

Hankkeen tavoitteena on kehittää Itämeren alueen digitaalisten osaamiskeskittymien (Digital Innovation Hub, DIH) yhteistyötä, yhteisiä toimintatapoja ja työkaluja. Yksi DIHeistä on SeAMKin IoT-Compass Hub. Hanke edistää perinteisten konepajojen, elintarviketeollisuuden ja mekaanisen puujalostuksen digitaalista muutosta.  DIHit vahvistavat asemaansa teollisuuden digimuutoksessa alueellisesti, kansallisesti ja Itämeren alueella. Hankkeen keskeinen sisältö on

– DIHien ja julkisten sidosryhmien henkilöstön osaamisen lisääminen teollisuuden digitaalisesta muutoksesta
– DIHien yhteisten työkalujen kehittäminen
– DIHien aseman vahvistaminen
– Yhteistoimintamallin pilotointi

Asiantuntijan, TKI tehtävänä on toteuttaa hanketta yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Hankkeen tuloksena syntyy mm. Itämeren alueen DIHien vahvuuksista kompetenssikartta palvelemaan koko alueen yrityksiä. Kompetenssikartan tuottaminen on SeAMKin ja haettavan asiantuntijan vastuualuetta.  Projekti tarjoaa hyvän tilaisuuden kehittyä asiantuntijaksi alalla. Työskentelet osana vireää TKI-tiimiämme.

Työsuhde alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 30.6.2021 saakka. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän alkusijoituspaikka on SeAMK Tekniikka, Frami, Seinäjoki.

Sähköiset hakemukset 16.11.2018 klo 15.00 mennessä. Sähköinen lomake: www.seamk.fi/tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimus- ja kehittämispäällikkö Kati Katajisto,  kati.katajisto(at)seamk.fi, puh. 040 830 4237

 

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.