Ylilääkärin virka, tehostettu hoito

Haemme ylilääkäriä Tehostetun hoidon yksikköön!

Tehostetun hoidon upeat tilat valmistuivat 1,5 vuotta sitten. Osastolla on 6 tehohoitopaikkaa ja 18 tehovalvontapaikkaa, joista 15 on käytössä tällä hetkellä. Kaikki vuodepaikat ovat yhden hengen huoneissa. Tehostetun hoidon tiloissa toimii myös sydäntutkimusyksikkö, jossa on kaksi angiosalia.

Haemme yksikköön idearikasta, tehohoitoon perehtynyttä ylilääkäriä. Tehtävänäsi tulee olemaan suunnitella, resursoida ja toteuttaa hoitoa yhdessä kokeneen tiimimme kanssa.

Arvostamme hallinto- ja johtamiskokemusta, yhteistyöhalua ja -kykyä sekä vahvaa ja monipuolista kliinistä kokemusta.

Kelpoisuusehtona virkaan on anestesiologian tai anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkärin pätevyys ja vankka kokemus tehohoidosta. Eduksi luetaan tehohoitolääketieteen lisäkoulutus.

Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet. Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja paikallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Haku sähköisesti kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.