Ylilääkäri, Keuhkosairaudet

Oletko etsimämme asiantuntijajohtaja? Haemme ylilääkäriä keuhkosairauksien yksikköön!

Polikliininen toiminta on laajaa, pääsääntöisesti lääkäri-hoitaja-parityöskentelyä. Keuhkosairauksien yksiköllä on tiivis yhteistyö alueen terveyskeskusten ja muiden erikoisalojen kesken. Sairaalassa on saatavilla kattavat radiologian, isotooppilääketieteen, kliinisen fysiologian ja kliinisen neurofysiologian palvelut käytettävissä. Uniapneapotilaiden hoito on keskitetty uniyksikköön, jossa oma lääkäri. Uudet poliklinikkatilat valmistuvat syksyllä 2021. Keuhkosairauksien klinikalla on vuodeosastopaikkoja keuhko- ja infektio-osastolla. Yksikkömme on aktiivinen erikoistuvien lääkäreiden kouluttaja.

Sairaalassamme on mahdollisuus monipuolisen lääkärityön ja hallinnollisen työn lisäksi tehdä myös tieteellistä tutkimusta.

Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet. Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona virkaan on erikoislääkärin oikeudet keuhkosairauksien erikoisalalla sekä kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta 16.10. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.