Ylihoitajan viransijaisuus

Tule osaksi meidän Hoitotyön hallinnon tiimiä! Meillä on avoinna YLIHOITAJAN määräaikainen viransijaisuus Operatiivisella toiminta-alueella 31.12.2021 saakka.

Haemme ylihoitajaa viransijaisuuteen operatiiviselle alueelle. Vastuullesi kuuluu leikkausosaston, päiväkirurgian, kirurgisen vuodeosastojen sekä tehostetun hoidon, tehovalvonnan ja sydäntutkimusyksikön hoitotyön johtaminen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää laaja-alaista sairaanhoidon tuntemusta sekä operatiivisen toiminnan merkityksen ymmärtämistä osana sairaalan kokonaistoimintaa. Ylihoitajan tehtävä koostuu oman vastuualueen hoitotyön johtamisesta, kehittämisestä sekä resurssien yhteensovittamisesta yhteistyössä muiden ylihoitajien ja osastonhoitajien kanssa. Alueellamme kehitetään palveluita SOTE- rakennetta valmistelevassa hankkeessa, jota sairaanhoitopiirimme hallinnoi.

Arvostamme kokemusta hallinnon ja lähijohdon tehtävissä. Oma-aloitteellisuus, kehittämismyönteisyys, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, tiedolla johtamisen taidot sekä talousosaaminen ovat tehtävän hoitamisessa eduksi. Kyky moniammatilliseen ja verkostomaiseen työskentelyyn sekä palveluprosessien laaja-alaiseen hahmottamiseen ovat etu.

Kelpoisuusehtona viransijaisuuteen on yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi AMK-tutkinto ja siihen liittyvänä terveydenhuollon ammattitutkinto sekä johtamisopinnot katsotaan eduksi.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.