Toimintaterapeutti

Haemme toimintaterapeuttia määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.8.2020 – 17.5.2021 ja alkusijoituspaikkana on vaativan kuntoutuksen osasto.

Työhön kuuluu aikuisten toimintakyvyn arviointeja ja kuntoutusta sekä yhteistyötä omaisten ja moniammatillisen työryhmän kanssa. Hakijan eduksi katsotaan kiinnostus ja kokemus aikuisneurologisesta asiakasryhmästä sekä valmius yhteistyöhön.

Vaativan kuntoutuksen osastolla työskentelee 3.5 toimintaterapeuttia ja yksikössä yhteensä 16 toimintaterapeuttia. Toivotamme myös sinut, vastavalmistunut toimintaterapeutti, mukaan tiimiimme! Tarjoamme tukea oppimiseen ja edellytyksiä ammattitaidon kehittymiseen!

Määräaikaisen toimintaterapeutin sijaisuuden kesto vaativan kuntoutuksen osastolla on aluksi 17.5.2021 saakka. Aloitus sijaisuudessa sopimuksen mukaan ja sijaisuuden täytössä noudatetaan koeaikaa.

Kelpoisuusehtona toimintaterapeutin määräaikaiseen sijaisuuteen on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys, (laki 559/94.)

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Tiedusteluihin vastaavat vs.ylihoitaja Minna Punkari, puh. 050 474 4440 ja vs.apulaisosastonhoitaja Susanna Savela, puh. 050 474 4249. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi.

Lue lisää ja hae

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.