Toimintaterapeutti

Haemme toimintaterapeuttia kuntoutuksen toimintayksikköömme, joka tarjoaa palveluita sairaalan eri erikoisaloille 16 toimintaterapeutin voimin. Oman yksikön kollegoiden tuki ja työalueen moniammatillinen työryhmä tarjoavat hyvät edellytykset ammattitaidon kehittymiselle. Työtilamme ovat viihtyisät ja välineet hyvät.

Kelpoisuusehtona  toimeen on laillistetun toimintaterapeutin tutkinto (laki 559/94). Eduksi katsotaan kiinnostus ja kokemus lasten- ja aikuisneurologisesta asiakasryhmästä sekä valmius tehdä moniammatillista yhteistyötä.

Tiedusteluihin vastaavat vs. ylihoitaja Minna Punkari, puh. 050 474 4440, osastonhoitaja Virpi Tuomi, puh. 06 415 3631 ja toimintaterapeutti Susanna Savela, puh. 050 474 4249. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti. Toimen täytössä voidaan noudattaa koeaikaa.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.epshp.fi.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.