Toimintaterapeutin sijaisuus (2)

Haemme fysio- ja toimintaterapiayksikköön kahta (2) toimintaterapeuttia määräaikaiseen sijaisuuteen.

Toisen alkusijoituspaikka on lastentaudeilla, jossa työhön kuuluu lapsen toimintakyvyn arviointi, vanhempien ohjaus ja moniammatillinen yhteistyö. Toinen toimintaterapeutti työskentelee nuoriso- ja aikuispsykiatrialla, jossa työhön kuuluu toimintakyvyn arviointia sekä yksilö- että ryhmäkuntoutusta.

Yksikössämme työskentelee 16 toimintaterapeuttia, joten kollegoiden tukea on saatavilla. Tarjoamme hyvät edellytykset ammattitaidon kehittymiselle ja ilmapiirin, jos vastavalmistuneenkin on helppo aloittaa. Arvostamme kehitysmyönteistä asennetta ja hyviä yhteistyötyötaitoja.

Määräaikaisen toimintaterapeutin sijaisuuden kesto lastentaudeilla on alkuun 8.2.2021 saakka ja psykiatrian alueella 3.1.2021 saakka. Aloitus sijaisuuksissa sopimuksen mukaan ja sijaisuuksien täytössä voidaan noudattaa koeaikaa.

Kelpoisuusehtona toimintaterapeutin määräaikaiseen sijaisuuteen on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys, laki 559/94.

Tiedusteluihin vastaavat 29.6.-8.7. osastonhoitaja Virpi Tuomi puh. 050 474 3631 ja 23.-26.6. vs. apulaisosastonhoitaja Susanna Savela puh. 050 474 4249. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi.

Sairaanhoitopiirin omistuksessa on soluasuntoja, joita voidaan vuokrata työntekijöille lyhytaikaiseen asunnon tarpeeseen. Lisäksi voit tiedustella sairalaalamäen vuokra-asuntoja. Lisätietoja HR-palveluista.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Hae viimeistään 8.7.2020.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.