Toimintaterapeutin sijaisuudet (2)

Haluaisitko mukaan tiimiimme?

Haemme fysio- ja toimintaterapiayksikköön kahta määräaikaista toimintaterapeuttia, joiden alkusijoituspaikkana ovat lastentaudit ja kuntoutusosasto. Käytössämme ovat toimivat ja viihtyisät työtilat.

Lastentaudeilla työhön kuuluu eri-ikäisten lasten toimintakyvyn arviointeja sekä yhteistyötä vanhempien että moniammatillisen työryhmän kanssa. Samalla työalueella työskentelee 2,5 toimintaterapeuttia ja yksikössä 16 toimintaterapeuttia, joten kollegoiden tukea on saatavilla ja tarjoamme hyvät edellytykset ammattitaidon kehittymiselle.

Hakijan eduksi katsotaan kiinnostus ja kokemus lastenneurologisesta asiakasryhmästä sekä valmius yhteistyöhön. Toimintaterapeutin määräaikaisen sijaisuuden kesto lastentaudeilla on 8.2.2021 saakka.

Kuntoutusosastolla työhön kuuluu aikuisten toimintakyvyn arviointeja ja kuntoutusta sekä yhteistyötä omaisten ja moniammatillisen työryhmän kanssa. Samalla työalueella työskentelee 3.5 toimintaterapeuttia ja yksikössä 16 toimintaterapeuttia, joten kollegoiden tukea on saatavilla ja tarjoamme hyvät edellytykset ammattitaidon kehittymiselle.

Hakijan eduksi katsotaan kiinnostus ja kokemus aikuisneurologisesta asiakasryhmästä sekä valmius yhteistyöhön. Toimintaterapeutin määräaikaisen sijaisuuden kesto on 31.12.2020 saakka.

Kelpoisuusehtona toimintaterapeutin määräaikaiseen sijaisuuteen on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys, laki 559/94.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.epshp.fi.

Lue lisää ja hae 15.5. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.