Taloussuunnittelijoita (2)

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on avoinna taloussuunnittelijan toimet (2).

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä riittävä kokemus vastaavista tehtävistä.

Taloussuunnittelija toimii talousjohtajan alaisuudessa ja kuuluu 5-henkiseen budjetointi- ja raportointitiimiin. Tiimin työpisteet sijaitsevat hallinnon yhteisessä avokonttorissa. Taloussuunnittelijan tehtäviin kuuluu budjetointi, raportointi sekä muut sovitut tehtävät. Tarkemmasta tehtävänkuvasta sovitaan Sinun vahvuuksiesi pohjalta. Taloussuunnittelija tekee tiivistä yhteistyötä nimettyjen toiminta-alueiden kanssa ja vastaa näiden alueiden talousraportoinnista ja budjettivalmistelun koordinoinnista. Taloussuunnittelija toimii myös näiden alueiden johtoryhmän jäsenenä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kykyä sitoutua tiukkoihin aikatauluihin ja hyvä paineensietokyky sekä olet palveluhenkinen ja tiimin jäsen myös kiireessä. Olet tarkka ja hallitset kokonaisuuden sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kokemusta controller-tehtävistä ja budjetoinnista sekä aiempaa työskentelyä julkisyhteisövakuuttamisen parissa. Lisäksi eduksi katsotaan sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemus.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaan. Toimen täytössä voidaan noudattaa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tiedusteluihin vastaa talousjohtaja Miia Kiviluoto, puh. 050 474 3138 tai miia.kiviluoto(at)epshp.fi.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.epshp.fi

Lue lisää ja hae 19.3. klo 14 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.