Sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluu 18 kuntaa, joissa on asukkaita yhteensä lähes 200 000. Tehokas toimintamme perustuu osaavaan henkilökuntaan, nykyaikaisiin tiloihin ja teknologisesti korkeatasoisiin laitteisiin. Jatkuva laadun kehittäminen sekä vilkas tieteellinen ja soveltava tutkimustoiminta ovat olleet sairaanhoitopiirin kehityssuuntana jo vuosia. Terveydenhuollon kentän muuttuessa aiomme pysyä ajan hermolla turvataksemme eteläpohjalaisille hyvän ja tasokkaan hoidon.

Haemme SAIRAANHOITOPIIRIN JOHTAJAYLILÄÄKÄRIÄ

Etsimme johtajaylilääkäriä johtamaan ja kehittämään lääketieteellistä toimintaa laajan päivystyksen sairaalassa. Johtajaylilääkärin tehtävänä on sairaanhoitopiirin lääketieteellisen toiminnan johtaminen, suunnittelu ja kehittäminen. Vastaat myös monipuolisen sidosryhmäyhteistyön johtamisesta, verkostoitumisesta sekä alueellisesti että valtakunnallisesti ja sairaanhoitopiirin oman opetus- ja tutkimustoiminnan johtamisesta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on lääketieteen tohtorin tutkinto sekä oman erikoisalan kokemus vähintään kolmen vuoden ajalta. Sinulla on käytännössä osoitettua johtamisosaamista sekä hallinnollista kokemusta aiemmista tehtävistäsi.

Sinulla on oikeudellista osaamista ja kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta sekä ymmärrät hyvin sairaanhoitopiirin toiminnan. Tehtävässä korostuvat hyvät viestintä- ja verkostoistumistaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän laajan päivystyksen sairaalassa, joka toimii myös vahvana opetussairaalana. Hyödynnämme toiminnassamme vahvasti digitalisaatiota ja tutkittua tietoa sekä sillä johtamista. Meillä on hyvät fyysiset puitteet toiminnallemme ja ajan tasaiset tilat. Henkilöstömme on osaavaa sekä motivoitunutta.

Kiinnostuitko työstä vuoristosairaalassa järven rannalla?

Kerromme sinulle mielellämme tehtävästä ja organisaatiosta. Lisätietoja antavat: valtuuston puheenjohtaja Paula Risikko p. 050 511 3107 ja hallituksen puheenjohtaja Aulis Ranta-Muotio p. 044 067 1243.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti kuntarekryn kautta 17.8.2020 klo 14.00 mennessä. Hakemukseen pyydetään liittämään CV (liitetiedosto 1) ja palkkatoivomus.

Viran palkkaus määräytyy kokonaispalkkana. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa. Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 12.6.2020

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Lisätietoja

http://www.epshp.fi/sairaanhoitopiiri

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.