Sairaanhoitajia

Sijoituspaikkana on hoitotyön palvelujen toimintayksikkö. Osa toimiin valituista sijoittuu konservatiivisen, operatiivisen, psykiatrian ja päivystysalueen toiminta-alueille ja osa äkkilähtijöiksi varahenkilöstöön. Työ on joko yksi-, kaksi- tai kolmivuorotyötä riippuen alkusijoituspaikasta.

Kelpoisuusehtona toimiin on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (laki 559/94). Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, itsenäistä työskentelyotetta, joustavuutta sekä kiinnostusta varahenkilöstön monipuolista työtä kohtaan. Tarjoamme sinulle aitiopaikan tutustua eri toimintayksiköihin, itsenäisen ja vastuullisen työn sekä hienon mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi.

Tiedusteluihin vastaa ylihoitaja Kirsi Korkiamäki, puh 050 474 4500 tai kirsi.korkiamaki(at)epshp.fi  ja  rekrytointipäällikkö Anne Risikko, puh. 050 474 3210 tai anne.risikko(at)epshp.fi.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti. Toimien täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.epshp.fi.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista sekä tarvittaessa lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lue lisää ja hae