Sairaanhoitajan toimi, lastentaudit

Kiinnostaako sinua monipuoliset sairaanhoitajan työtehtävät lasten- ja nuorten osastolla?

Osastollamme hoidetaan kaikki osastohoitoa tai osastolla tehtäviä tutkimuksia vaativat 0-16-vuotiaat lapset vastasyntyneitä lukuun ottamatta.

Osastolla tutkitaan, hoidetaan ja kuntoutetaan äkillisesti sairastuneita ja pitkäaikaissairaita lapsia ja nuoria, joilla on pediatrisia, kirurgisia, neurologisia, korva-, silmä- tai ihotauteihin liittyviä ongelmia tai infektiosairauksia. Samalla ennaltaehkäistään ja lievitetään sairauden aiheuttamaa haittaa ja huolehditaan jatkohoidon järjestämisestä.

Lasten ja nuorten osastolla on 12 sairaansijaa. Osasto jakautuu infektiopuoleen ja ns. puhtaaseen puoleen, lisäksi lastentautien päivystys toimii osaston yhteydessä. Potilaat saapuvat osastolle joko kutsuttuna ajanvarauksen kautta tai päivystyksenä lähetteellä.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (laki 559/94). Arvostamme aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Sairaanhoitajan toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Lue lisää ja hae 20.5. mennessä.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.