Sairaanhoitajan sijaisuus, korva-nenä-kurkkut. pkl

Etsimme osaavaan tiimiimme sairaanhoitajaa!

Haemme korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikalle ammattitaitoista ja hoitotyön kehittämisestä innostunutta sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 29.6.-31.12.2020.

Arvostamme itseohjautuvuutta sekä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Iloinen ja reipas työasenne sekä sitoutuminen on tärkeää. Tartu tilaisuuteen ja tule tekemään vastuullista hoitotyötä hienossa työyhteisössä, jossa voit kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi.

Työ korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikalla on päivätyötä arkisin. Vastaanotolla työskennellään parityöskentelynä lääkärin kanssa. Työssä keskeistä on toimenpiteissä avustaminen ja potilaan ohjaus. Potilaidemme ikärakenne on vauvasta ikäihmisiin. Lääkärin vastaanoton lisäksi hoitaja avustaa kirurgisissa toimenpiteissä ja hoitaa valohoitopotilaita. Työssä pääset tutustumaan monipuoliseen korva-nenä ja kurkkutautien potilaiden hoitoon.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (laki 559/94). Sijaisuuden täytössä voidaan noudattaa koeaikaa.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.