Sähköasentaja, sähkötekniikka, tukipalvelut

Haemme sähköasentajaa monipuolisiin työtehtäviin!

Sähköhuolto on kahdentoista hengen vastuuyksikkö, joka turvaa toiminnallaan sairaalan sähköenergian keskeytymättömän saannin, sähköturvallisuuden, puhelin-, hälytys-ja viestiliikenteen sekä edistää nykyaikaista sähkö-, ICT- ja viestitekniikan käyttöönottoa sairaalassa.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän sekä annamme tarvittaessa täydennyskoulutusta käytössä olevista järjestelmistä.

Kelpoisuusehtona toimeen on soveltuva alan ammatillinen perustutkinto ja käytännön kokemuksella hankittu pätevyys ammattialallaan.

Hakijalle luetaan eduksi aikaisempi kokemus ja osaaminen sähköhuollon vastuualueen eri järjestelmiin sekä elektroniikan korjaamiseen komponenttitasolla. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n teknillisen henkilöstön sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haku kuntarekryn kautta 25.9. mennessä.

Lisätietoja

https://www.epshp.fi/sairaanhoitopiiri/tuki-_ja_hallintopalvelut/sahkotekniikka

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.