Rekrytointisihteeri

Rekrytointisihteeri huolehtii rekrytointiprosessin sujuvuudesta sekä neuvoo ja opastaa työnhakijoita rekrytoinnin eri vaiheissa. Työhön kuuluu hakuilmoitusten valmistelua yhteistyössä eri viranhaltijoiden kanssa ja niiden julkaisua eri ilmoituskanavia hyödyntäen, valintapäätösten valmistelua sekä rekrytointiohjelman pääkäyttäjätehtäviä. Työnkuvaan kuuluu  rekrytointimateriaalin suunnittelua  ja positiivisen työnantajamielikuvan kehittämistä. Rekrytointisihteeri toimii tiiviissä yhteistyössä rekrytointipäällikön kanssa.

Työssä korostuu hyvät tietotekniset ja sosiaalisen median taidot. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä halua kehittyä omassa työssään. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai ammatillinen tutkinto.  Terveydenhuoltoalan tuntemus ja kokemus alan tehtävistä katsotaan eduksi.

Tiedusteluihin vastaa henkilöstöjohtaja Kari Jokinen, puh 050 474 6088 tai kari.jokinen (at) epshp.fi.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.epshp.fi.

Lue lisää ja hae 11.3. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.