Rekrytointipäällikkö

Rekrytointipäällikkö vastaa sairaanhoitopiirin rekrytointiprosessien koordinoinnista ja kehittämisestä. Hän toimii organisaation esimiesten tukena rekrytoinnin eri vaiheissa ja varmistaa rekrytointiprosessin sujuvuutta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää rekrytointiin liittyvää lainsäädännön tuntemusta, alan kehityksen seuraamista, viestintä- ja markkinointiosaamista sekä työnantajamielikuvan kehittämistä yhdessä organisaation muiden toimijoiden kanssa. Työnkuvaan kuuluu erilaisten rekrytointitapahtuminen järjestäminen ja tiivis yhteistyö eri alojen oppilaitosten kanssa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Terveydenhuoltoalan tuntemus ja kokemus alan tehtävistä katsotaan eduksi.  Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä.

Tiedusteluihin vastaa henkilöstöjohtaja Kari Jokinen, puh 050 474 6088 tai kari.jokinen (at) epshp.fi.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.epshp.fi.

Lue lisää ja hae 13.3. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.