Rekrytointipäällikkö, HR-palvelut

Haemme rekrytointipäällikköä HR-palveluiden yksikköön!

Rekrytointipäällikkö vastaa sairaanhoitopiirin rekrytointiprosessien koordinoinnista ja kehittämisestä. Hän toimii organisaation esimiesten tukena rekrytoinnin eri vaiheissa ja varmistaa rekrytointiprosessin sujuvuutta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää rekrytointiin liittyvää lainsäädännön tuntemusta, alan kehityksen seuraamista, viestintä- ja markkinointiosaamista sekä työnantajamielikuvan kehittämistä yhdessä organisaation muiden toimijoiden kanssa. Työnkuvaan kuuluu erilaisten rekrytointitapahtumien järjestäminen ja tiivis yhteistyö eri alojen oppilaitosten kanssa.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Terveydenhuoltoalan tuntemus ja kokemus alan tehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö-ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta 22.9. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.