Puheterapeutin toimi

Tervetuloa osaksi iloista ja osaavaa moniammatillista työryhmää!

Haemme Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin Alueelliseen apuvälinekeskukseen toista puheterapeuttia. Alueellinen apuvälinekeskus vastaa Etelä-Pohjanmaan alueen apuvälinepalveluista.

Puheterapeutin työnkuvaan kuuluu kommunikoinnin apuvälinearviointia, apuvälineratkaisun käytön ohjausta ja toimivuuden seurantaa. Olet osa moniammatillista työryhmää, johon kuuluu toinen puheterapeutti, kommunikoinnin apuvälineisiin perehtynyt toimintaterapeutti ja tekninen tukihenkilö. Työyhteisöön kuuluu myös muita apuvälinealan ammattilaisia.

Työnantajana Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on koulutusmyönteinen ja tukee ammatillista kehittymistäsi. Sinulta toivomme kehittämismyönteistä ja aktiivista otetta työhön sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun puheterapeutin pätevyys (laki 559/94).

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Lue lisää ja hae 2.6. mennessä.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.