Psykologin toimi

Kauhavan psykiatrinen poliklinikka etsii moniammatilliseen tiimiinsä psykologia!

Psykiatrian toimintayksikössä on haettavana psykologin toimi. Toimen alkusijoituspaikkana on Kauhavan psykiatrinen poliklinikka, jossa psykologi toimii osana moniammatillista psykiatrisen osaamisen omaavaa työryhmää. Psykologin tehtäviin kuuluvat mm. vastaanottokäynnit sekä monipuolisten psykologisten tutkimusten tekeminen.

Psykiatrian toimintayksikössä työnohjaus- ja koulutusmahdollisuudet ovat erinomaiset. Psykologeille on laadittu täydennyskoulutussuunnitelma vuosille 2020-2022, johon sisältyvät osa-alueina psykologiset tutkimukset ja lausunnon laatiminen, neuropsykiatrinen osaamisalue, oikeuspsykologian erityisalueeseen tutustuminen ja hoitosuhdetyöskentely. Lisäksi avohoidon poliklinikoilla toimivien psykologien kesken järjestetään säännöllisiä tapaamisia ja työn tukemiseksi ollaan valitsemassa vastaavaa psykologia.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94). Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Lue lisää ja hae 7.5 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.