Psykologin toimi, Psykologian toimintayksikkö

Oletko sinä etsimämme psykologi monipuolisiin työtehtäviin?

Etsimme psykologia toimeen, jonka työalueena on lastentautien toimintayksikkö. Psykologi työskentelee vastasyntyneiden teho-osastolla, lasten ja nuorten osastolla, päiväsairaalassa, kotisairaalassa sekä poliklinikoilla. Psykologin tehtävänä on tukea potilaan somaattista hoitoa. Työ on moniammatillista ja siinä on perhekeskeinen ote. Potilastyön lisäksi psykologi on mukana työryhmissä, konsultoi, alustaa ja luennoi oman alansa kysymyksissä sekä osallistuu erilaisiin teemapäiviin, esim. ohjaten ryhmiä.

Psykologian toimintayksikössä on 17,5 psykologin vakanssia. Työntekijän ammatillinen tukeminen ja psykologian eri osa-alueiden välinen konsultointi toimivat yksikön sisällä joustavasti. Yksikössä järjestetään sisäistä koulutusta. Työntekijöillä on mahdollisuus myös ulkopuoliseen koulutukseen ja työnohjaukseen.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94). Koulutus ja työkokemus lasten/nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi.

Palkkaus määräytyvät KVTES:n sekä psykologien palkkausta koskevan paikallisen sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Tiedustelut johtava psykologi Marjatta Vester, puh. 050 474 4720. Sähköpostiosoite muotoa etunimi.sukunimi@epshp.fi.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.