Psykologin toimi

Kauhajoen psykiatrinen poliklinikka etsii moniammatilliseen tiimiinsä toista psykologia!

Toimen alkusijoituspaikkana on Kauhajoen psykiatrinen poliklinikka, jossa nykyinen ja tuleva psykologi toimivat osana moniammatillista työryhmää. Työryhmän yhteistyö on sujuvaa ja tasa-arvoista.

Psykologin tehtävissä korostuu ihmisläheinen työote ja tuki omille potilaille mm. masennus-, ahdistus-, pakko-oire- ja/tai kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsiville aikuisille. Lisäksi psykologi tekee monipuolisia psykologisia tutkimuksia persoonaan, oppimiseen ja työkykyyn liittyen ja osallistuu kiinnostuksensa mukaan myös ryhmien vetämiseen toisen työntekijän kanssa. Tässä työssä psykologi pääsee kehittämään ja käyttämään laajasti psykologista osaamistaan.

Työ on itsenäistä, mutta ei yksinäistä, koska psykiatrian avohoidon psykologit pitävät säännöllisiä tapaamisia ja työnohjaus- ja koulutusmahdollisuudet ovat erinomaiset.
Psykologeille on alueellinen täydennyskoulutussuunnitelma vuosille 2020-2022 ja tulevalle psykologille annetaan yksilöperehdytys ja kollegojen tuki.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94). Valinnassa otetaan huomioon myös vastavalmistuneet psykologit, joten laita rohkeasti hakemus tulemaan.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta 4.9. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.