Psykologin toimi

Kuntoutuspoliklinikka hakee psykologia!

Psykologin toimen työalueena on kuntoutuspoliklinikka. Psykologin työ jakautuu fysiatrian poliklinikalle/kipupoliklinikalle (50 %) sekä kuntoutustutkimuspoliklinikalle (50 %).

Psykologin työn keskeisinä sisältöinä ovat yksiköllinen kipupsykologinen työ, ryhmien vetäminen sekä yksilöpsykologiset tutkimukset. Tutkimukset painottuvat työ- ja toimintakyvyn sekä tarvittavien kuntoutuksellisten toimenpiteiden arviointiin. Verkostoituminen ja perustason konsultointi kuuluvat myös työnkuvaan. Psykologin työhön sisältyy lisäksi moniammatillista suunnittelua ja tiimityötä.

Työntekijän ammatillinen tukeminen ja psykologian eri osa-alueiden välinen konsultointi toimivat yksikön sisällä joustavasti. Psykologian toimintayksikössä järjestetään sisäistä koulutusta ja työntekijällä on myös mahdollisuus käydä ulkopuolisessa koulutuksessa ja työnohjauksessa.

Kelpoisuusehtona psykologin toimeen on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94). Koulutus ja kokemus kipupsykologisesta työstä sekä kokemus työ- ja toimintakyvyn arvioinnista katsotaan hakijalle eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja psykologien palkkausta koskevan paikallisen sopimuksen mukaisesti.

Psykologin toimen täytössä voidaan noudattaa kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Lue lisää ja hae 15.5. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.