Psykologin sijaisuus (2), Lasten ja nuorisopsykiatria

Tule meille töihin! Haemme kahta psykologia määräaikaisiin sijaisuuksiin lasten- ja nuorisopsykiatrian toimintayksikköömme, ajalle 2.11.2020 – 22.6.2021 ja 2.11.2020 – 6.8.2021. Aloitus sopimuksen mukaan.

Sijaisuuksien alkusijoituspaikka on lastenpsykiatrian poliklinikka. Psykologit osallistuvat moniammatillisen työryhmän jäseninä lapsen tutkimus- ja hoitoprosessiin. Työhön kuuluu muun muassa psykologin tutkimuksia ja arviointeja, hoidollisia käyntejä ja vanhempien kanssa työskentelyä.

Seinäjoen keskussairaalan lasten- ja nuorisopsykiatrian yksikkö on vireä ja aktiivinen, hyvät koulutus- ja työnohjausmahdollisuudet tarjoava moniammatillinen työyhteisö. Meillä on omat poliklinikat 0-3-vuotiaille ja 3-12-vuotiaille lapsille ja yli 13-vuotiaille nuorille sekä lapsille että nuorille on omat osastot. Yksikössä toimii yhteensä 12 psykologia ja lisäksi psykologiharjoittelijoita. Psykologien keskinäinen yhteistyö on saumatonta. Meillä saat hyvää kokemusta työskentelystä lastenpsykiatrisessa erikoissairaanhoidossa!

Lisätietoa ja hakemukset kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa