Psykologi, Lasten- ja nuorisopsykiatria

Psykologi tule meille töihin!

Psykologin toimi on haettavana lasten- ja nuorisopsykiatrian toimintayksikössä. Toimen alkusijoituspaikka on lastenpsykiatrian poliklinikalla ja siellä neuropsykiatrisessa työryhmässä. Toimi täytetään 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Psykiatrialle valmistuu Kyrkösjärven rantaan uudet nykyaikaiset tilat M-taloon syksyllä 2021.

Psykologi osallistuu moniammatillisen työryhmän jäsenenä lapsen tutkimus- ja hoitoprosessiin. Työhön kuuluu muun muassa psykologin tutkimuksia ja arviointeja, hoidollisia käyntejä ja vanhempien kanssa työskentelyä.

Tervetuloa mukavaan joukkoon! Seinäjoen keskussairaalan lasten- ja nuorisopsykiatrian yksikkö on vireä ja aktiivinen, hyvät koulutus- ja työnohjausmahdollisuudet tarjoava moniammatillinen työyhteisö. Meillä on omat poliklinikat 0 – 3-vuotiaille ja 3 – 17-vuotiaille ja yli 13-vuotiaille nuorille. Lapsille ja nuorille on myös omat osastot.

Yksikössä toimii yhteensä 12 psykologia ja lisäksi psykologiharjoittelijoita. Psykologien keskinäinen yhteistyö on saumatonta.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94). Eduksi katsotaan kokemus neuropsykiatriasta ja lasten tutkimisesta.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa