Psykologi, Lasten- ja nuorisopsykiatria

Psykologi tule meille töihin!

Psykologin toimi on haettavana lasten- ja nuorisopsykiatrian toimintayksikössä. Toimen alkusijoituspaikka on lastenpsykiatrian poliklinikalla ja siellä neuropsykiatrisessa työryhmässä. Toimi täytetään 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Psykiatrialle valmistuu Kyrkösjärven rantaan uudet nykyaikaiset tilat M-taloon syksyllä 2021.

Psykologi osallistuu moniammatillisen työryhmän jäsenenä lapsen tutkimus- ja hoitoprosessiin. Työhön kuuluu muun muassa psykologin tutkimuksia ja arviointeja, hoidollisia käyntejä ja vanhempien kanssa työskentelyä.

Tervetuloa mukavaan joukkoon! Seinäjoen keskussairaalan lasten- ja nuorisopsykiatrian yksikkö on vireä ja aktiivinen, hyvät koulutus- ja työnohjausmahdollisuudet tarjoava moniammatillinen työyhteisö. Meillä on omat poliklinikat 0 – 3-vuotiaille ja 3 – 17-vuotiaille ja yli 13-vuotiaille nuorille. Lapsille ja nuorille on myös omat osastot.

Yksikössä toimii yhteensä 12 psykologia ja lisäksi psykologiharjoittelijoita. Psykologien keskinäinen yhteistyö on saumatonta.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94). Eduksi katsotaan kokemus neuropsykiatriasta ja lasten tutkimisesta.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.