Psykologi

Järviseudun mielenterveyskeskus Alajärven psykiatrinen poliklinikka etsii moniammatilliseen psykiatrisen osaamisen omaavaan tiimiinsä psykologia!

Psykologin tehtäviin kuuluvat yksilövastaanotot sekä monipuolisten psykologisten tutkimusten tekeminen persoonaan, oppimiseen ja työkykyyn liittyen ja hän osallistuu kiinnostuksensa mukaan myös ryhmien vetämiseen toisen työntekijän kanssa. Tässä työssä psykologi pääsee kehittämään ja käyttämään laajasti psykologista osaamistaan.

Psykologeille on laadittu täydennyskoulutussuunnitelma vuosille 2020-2022, johon sisältyvät osa-alueina psykologiset tutkimukset ja lausunnon laatiminen, neuropsykiatrinen osaamisalue, oikeuspsykologian erityisalueeseen tutustuminen ja hoitosuhdetyöskentely.

Työ on itsenäistä, mutta ei yksinäistä, koska psykologi tekee yhteistyötä koko työryhmän kanssa ja psykiatrian avohoidon psykologit pitävät säännöllisiä tapaamisia, sekä työnohjaus- ja koulutusmahdollisuudet ovat erinomaiset. Tulevalle psykologille on tietenkin myös kattava yksilöperehdytys ja kollegojen tuki.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94). Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja moniammatillisessa tiimissä toimimista.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta 13.10. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.