Psykologi

Haemme psykologia määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 28.10.2020 – 10.9.2021.

Toimen työalueena on lastentautien toimintayksikkö. Psykologi työskentelee vastasyntyneiden teho-osastolla, lasten ja nuorten kokovuorokausiosastolla, päiväsairaalassa, kotisairaalassa sekä poliklinikoilla. Psykologin tehtävänä on tukea potilaan somaattista hoitoa. Työ on moniammatillista ja siinä on perhekeskeinen ote. Potilastyön lisäksi psykologi on mukana työryhmissä, konsultoi, alustaa ja luennoi oman alansa kysymyksissä sekä osallistuu erilaisiin teemapäiviin, esim. ohjaten ryhmiä.

Psykologian toimintayksikössä on 17,5 psykologin vakanssia, ja esimiehenä toimii johtava psykologi. Psykologian toimintayksikkö myy psykologipalveluja Seinäjoen keskussairaalan eri osastoille ja poliklinikoille vuosisopimuspohjaisesti. Työntekijän ammatillinen tukeminen ja psykologian eri osa-alueiden välinen konsultointi toimivat yksikön sisällä joustavasti.Yksikössä järjestetään sisäistä koulutusta ja työntekijällä on myös mahdollisuus käydä ulkopuolisessa koulutuksessa ja työnohjauksessa.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94). Koulutus ja työkokemus lasten/nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.