Psykologi

Psykologian toimintayksikössä on haettavana psykologin toimi. Toimen alkusijoituspaikkana on kuntoutustutkimuspoliklinikka. Työn keskeisenä sisältönä ovat yksilöpsykologiset tutkimukset osana työ- ja toimintakyvyn arviointia sekä kuntoutussuunnitelman laatimista. Työssään psykologi toimii moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Psykologian toimintayksikössä on 17,5 psykologin vakanssia, esimiehenä toimii johtava psykologi. Psykologian toimintayksikkö myy psykologipalveluja Seinäjoen keskussairaalan eri osastoille ja poliklinikoille vuosisopimuspohjaisesti. Työntekijän ammatillinen tukeminen ja psykologian eri osa-alueiden välinen konsultointi toimivat yksikön sisällä joustavasti. Yksikössä järjestetään sisäistä koulutusta ja työntekijällä on myös mahdollisuus käydä ulkopuolisessa koulutuksessa ja työnohjauksessa.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94). Kokemus työ- ja toimintakyvyn arvioinnista katsotaan hakijalle eduksi.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti.

Tiedustelut johtava psykologi Marjatta Vester, puh. 050 474 4720 ja psykologi Mari Hautala, puh. 06 415 3159. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.epshp.fi.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lue lisää ja hae

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.