Prosessikehityskoordinaattori

Eteläpohjalaisten kuntien omistama Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tarjoaa monipuolisia erikoissairaanhoidon palveluja. Sairaanhoitopiiriin kuuluu 18 kuntaa, joissa asukkaita on yhteensä lähes 200 000. Erikoissairaanhoito on keskittynyt Seinäjoen keskussairaalaan. Laajan päivystyksen sairaalana toimimme ympäri vuorokauden. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on maakunnan suurimpia työnantajia. Palveluksessamme on yli 3000 eri alan ammattilaista. Toimintamme kulmakiviä ovat osaava henkilökunta, nykyaikaiset tilat ja teknologisesti korkeatasoiset laitteet. Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia ja haastavia työtehtäviä pyrkien aktiivisesti kehittämään henkilökuntansa osaamista.

Etsimme Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kehittämisyksikköön

Prosessikehityskoordinaattoria

vahvistamaan sairaanhoitopiirin tuotantotalouden osaamista. Prosessikehityskoordinaattorin tehtävä on määräaikainen työsuhde 31.12.2023 saakka.

Prosessikehityskoordinaattorin tarkka tehtäväsisältö muotoutuu osana rakenteilla olevaa prosessikehittämisen tiimiä, joten työnkuvaan pääsee tuomaan myös omaa näkemystä uudessa kasvavassa tiimissä. Prosessikehittämiskoordinaattori vastaa kehittämisyksikön prosessikehittämisen toiminnan käynnistämisestä ja toimii toiminnan tuottavuuden kehittämisen tukena. Tehtävässä raportoidaan kehitysjohtajalle. Prosessikehittämiskoordinaattori osallistuu tuotannon tehokkuuden mittareiden määrittelyyn ja käyttöönottoon sekä mallintaa, mittaa ja analysoi prosesseja ja niiden suorituskykyä. Prosessikehityskoordinaattorin tehtävässä toimitaan aktiivisesti yhteistyössä toiminnan edustajien kanssa kehittämistarpeiden ymmärtämiseksi, joten tehtävä edellyttää osittaista läsnäoloa Seinäjoella. Osittainen etätyömahdollisuus on kuitenkin sovittavissa.

Kehittämisyksikön tavoitteena on kehittää perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalveluiden palveluprosessien ohjausta ja ennakointia, mikä näkyy asiakkaalle eri toimijoiden entistä parempana palveluna. Tavoitteena on tuoda läpinäkyvyyttä kokonaisuuteen sekä tukea digitaalisten palveluiden laajamittaista käyttöönottoa.

Prosessikehityskoordinaattorin kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

Arvostamme:

  • aikaisempaa kokemusta vastaavista prosessien kehittämistehtävistä tai muuta toimen kannalta merkityksellistä työkokemusta
  • tuotantotalouden, prosessikehityksen ja laadunhallinnan (esim. Lean ja Six Sigma) osaamista
  • sujuvaa Suomen kielen osaamista
  • organisointi- ja priorisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa pääset jättämään oman kädenjälkesi toimivan terveydenhuollon hyväksi. Sairaanhoitopiiri on työantajana koulutus- ja tutkimusmyönteinen ja tukee henkilökuntansa kehittymistä. Uusille työntekijöille lupaamme kunnollisen perehdytyksen ja kollegoiden tuen. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka – ohjelmassa, jossa kehitetään organisaation perheystävällisiä asenteita ja toimintatapoja työntekijän työn ja muun elämän yhteensovittamiseksi. Työntekijän työn ja muun elämän yhteensovittamista on aktiivisesti edistetty mm. etätyömahdollisuuden ja liukuvan työajan käyttöönotolla.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti. Toimi täytetään mahdollisimman pian. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista.Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi (Prosessikehityskoordinaattori) viimeistään 15.5. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Research Consultant Jari Auronen, puh. 0408388064 tai jari.auronen@fi.experis.com.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.