Projektihallinnan suunnittelija

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluu 18 suomenkielisen Etelä-Pohjanmaan kuntaa ja palvelun piirissä on alueellisesti noin 8500 terveydenhuollon työntekijää. Sairaanhoitopiirin tehtävänä on edistää piirin asukkaiden terveyttä yhteistyössä perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kanssa huolehtimalla sairaanhoitopiirille määrätyistä erityisvelvoitteista ja tuottamalla erikoissairaanhoidon palveluja alueella. Toimiva tietohallinto ja sen ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkeässä asemassa edistämässä turvallisen ja toimivan terveydenhuollon palvelua Etelä-Pohjanmaan alueen asukkaille. Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia ja haastavia työtehtäviä pyrkien aktiivisesti kehittämään henkilökuntansa osaamista.

Etsimme nyt Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallintoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

projektihallinnan suunnittelijaa (PMO).

Projektihallinnan suunnittelija työskentelee noin 10 hengen projektipäällikköryhmän vetäjänä ja toimii tiimin lähiesimiehenä. Projektipäällikköryhmä kuuluu osaksi Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallinnon yli 60 asiantuntijan organisaatiota. Tietohallinnon vastuulla ovat noin 750 palvelinta, 450 erilaista tietojärjestelmää sekä monipuoliset Sote-kentän paikalliset ja valtakunnalliset ICT-kehitysprojektit. Sairaanhoitopiirin tietohallinto on merkittävässä asemassa takaamassa turvallista ja toimivaa terveydenhuoltoa Etelä-Pohjanmaan asukkaille.

Projektipäällikköryhmä vastaa erilaisista ICT-tietojärjestelmien ja uusien teknologioiden suunnittelu- ja käyttöönottoprojekteista sekä kansallisista terveydenhuollon ICT-hankkeista yhteistyössä muun tietohallinnon ja ulkoisten toimijoiden kanssa. Projektihallinnan suunnittelija vastaa työssään lähiesimiestehtävien lisäksi projektiryhmän toiminnan koordinoinnista, tehtävien priorisoinnista sekä tietohallinnon projektitoiminnan ja työkalujen kehittämisestä. Projektihallinnan suunnittelija osallistuu myös aktiivisesti tietohallinnon strategiseen suunnitteluun.

Etsimällämme henkilöllä on useamman vuoden työkokemus ICT-projektien vetämisestä, kykyä ja innokkuutta projektitoiminnan kehittämiseen, soveltuvuutta esimiestehtäviin sekä vahvaa koordinointiosaamista ja ongelmanratkaisukykyä.

Tehtävässä edellytetään

soveltuvaa korkeakoulututkintoa, ammattikorkeakoulu tai yliopisto
työkokemusta ICT-projektien vetämisestä vähintään 3 vuoden ajalta
projektihallinnan työkalujen tuntemusta ja kyvykkyyttä projektitoiminnan kehittämiseen
kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
Eduksi katsomme

julkisen sektorin toimintamallien ja terveydenhuollon tuntemus on selkeä etu
tuntemus sosiaali- ja terveydenhoitoalaan liittyvistä tietojärjestelmistä
Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa pääset ICT:n näkökulmasta antamaan oman kädenjälkesi toimivan terveydenhuollon hyväksi. Tärkeässä tehtävässä saat sairaanhoitopiirin tietohallinnon johdon ja kollegoiden täyden tuen. Sairaanhoitopiiri on työnantajana koulutus- ja tutkimusmyönteinen ja tukee henkilökuntansa kehittymistä. Työntekijän työn ja muun elämän yhteensovittamista on aktiivisesti edistetty mm. etätyömahdollisuuden, liukuvan työajan ja työaikapankin käyttöönotolla.

Tehtävän peruspalkka määräytyy Kunta-alan virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää viimeistään 3.10. mennessä lataamalla CV:si sivujemme www.experis.fi tehtävän “Projektihallinnan suunnittelija, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri” kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Research Consultant Jari Auronen, puh. 0408388064 tai jari.auronen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.