Palkanlaskentavastaava, HR-palvelut

Haemme palkanlaskentavastaavaa monipuolisiin työtehtäviin!

Palkanlaskentavastaava toimii esimiehenä palkanlaskennan henkilöstölle sekä huolehtii palkanlaskennan prosessien ja palkkajärjestelmän toimivuudesta ja kehittämisestä.

Työssäsi vastaat palkanmaksatuksen ja sen sujuvuuden käytännön toimenpiteistä sekä teet tiivistä yhteistyötä muun HR-henkilöstön ja talouspalvelun kanssa. Tuotat palkanlaskennan palveluita asiakaslähtöisesti, oikea-aikaisesti ja tehokkaasti yhdessä palkkasihteereiden ja pääkäyttäjien kanssa ja osallistut myös itse palkkatehtäviin.

Hallitset virka- ja työehtosopimukset sekä palkanlaskennan kokonaisuuden ja siihen liittyvät lait, säännökset ja ilmoitukset. Tuotat erilaisia raportteja ja laskelmia päätöksenteon tueksi ja osallistut yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa HR-järjestelmien kehittämiseen. Tuet tiimiäsi uusien toimintamallien käyttöönotossa ja varmistat tarvittavaa osaamista.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto tai liiketalouden perustutkinto ja kokemusta alan tehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, tarkkuutta, joustavuutta, paineensietokykyä, organisointitaitoa ja valmiutta kehittää omaa vastuualuetta.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta 23.9.2020 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.