Osastonylilääkäri, Radiologia

Seinäjoen keskussairaalassa on haettavana radiologian osastonylilääkärin virka.

Yksikkömme tarjoaa kehitysmyönteisen työympäristön, jossa työskentelee virassa tällä hetkellä 15 radiologian erikoislääkäriä. Joukkomme on täydentynyt tänä vuonna
myös uudella erikoislääkärillä ja etsimme työpaikallemme vielä lisää monipuolisesta keskussairaalatyöstä kiinnostuneita kollegoita. Osastonylilääkärin työnkuva pyritään sovittamaan yksikön tarpeisiin yksilöllisesti ja työntekijää kuunnellen.

Laitteistomme on ajanmukainen ja rakenteilla on kokonaan uudet röntgentilat, jotka valmistuvat vuoden 2022 lopulla. Tietojärjestelmämme toimivat hyvin maakunnallisesti ja niiden kehittäminen on jatkuvaa hyvässä yhteistyössä tietohallinnon kanssa.

Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, jossa on nopeat liikenneyhteydet sekä Etelä- että Pohjois-Suomeen. Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona virkaan on erikoislääkärin oikeudet radiologian erikoisalalla sekä kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä.

Eduksi osastonylilääkärin virkaan ovat hyvät vuorovaikutustaidot ja halu sitoutua yksikön toimintojen kehittämiseen.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.