Osastonylilääkäri, naistentaudit ja synnytykset

Haemme osastonylilääkäriä Naistentautien ja synnytysten yksikköön!

Meillä on tarjota Sinulle aktiivinen, hyvät koulutusmahdollisuudet tarjoava, keskusteleva työyhteisö, missä saat toteuttaa tärkeäksi pitämiäsi visioita eteläpohjalaisten potilaiden parhaaksi. Seinäjoen keskussairaala on vireä, laajan päivystyksen sairaala noin 18 suomenkielisen eteläpohjalaisen kunnan 200 000 asukkaalle. Sairaalassamme on hyvät mahdollisuudet myös tutkimustyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on naistentautien ja synnytysten erikoislääkärin tutkinto. Työssä edellytetään hyvää suomenkielen taitoa, yhteistyökykyä sekä vahvaa ja monipuolista kliinistä kokemusta. Erityisosaaminen ja kiinnostus gynekologisen kirurgian leikkaustoimintaan ja sen kehittämiseen katsotaan eduksi. Toimenkuvaan kuuluu myös päivystäminen (etu- ja/ tai takapäivystys). Aktiivivapaiden pitomahdollisuus on hyvä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja paikallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta 25.9.2020 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.