Osastonylilääkäri, Kirurgia

Haemme osastonylilääkäriä kirurgian yksikköön!

Seinäjoen keskussairaalassa on haettavana plastiikkakirurgian osastonylilääkärin virka.

Tehtäväsi tulee olemaan plastiikkakirurgisen toiminnan suunnittelu, johtaminen ja kliininen potilastyö yhteistyössä toisen plastiikkakirurgin ja moniammatillisen työryhmän kanssa.

Arvostamme opetusmyönteisyyttä, yhteistyökykyä, sosiaalisia taitoja ja positiivista asennetta. Tutkimustoiminta ja toiminnan jatkuva kehittäminen moniammatillisena yhteistyönä on osa sairaanhoitopiirimme strategiaa ja arvostamiamme ominaisuuksia.

Olemme vireä ja aktiivinen, hyvät koulutusmahdollisuudet tarjoava työnantaja. Lisäksi sairaalassamme on mahdollisuus monipuoliseen lääkärintyöhön sekä tutkimukseen.

Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, jonne on nopeat liikenneyhteydet sekä Etelä- että Pohjois-Suomeen. Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona virkaan on plastiikkakirurgian erikoislääkärin oikeudet sekä kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä. Hallinnollinen kokemus on eduksi.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.