Osastonhoitaja

Osastonhoitajan virka, Psykiatrian toimintayksikkö

Psykiatrian toimintayksikössä on haettavissa osastonhoitajan virka. Viran alkusijoituspaikkana on Alajärven psykiatrian poliklinikka. Osastonhoitaja toimii Alajärven ja Ähtärin psykiatrian poliklinikan hoitohenkilöstön esimiehenä. Osastonhoitajan työstä noin puolet on polikliinista vastaanottotyötä.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistettu soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto ja sen lisäksi joko alansa erikoistumistutkinto tai tehtävään soveltuva yliopistossa suoritettu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnon ja johtamisen opintoja vähintään 60 op.

Viran hoitamiselle katsotaan eduksi työkokemusta psykiatrialla, henkilöstöjohtamisosaamista, kyky toimia moniammatillisessa työryhmässä ja  kiinnostus kehittää psykiatrista hoitotyötä.

Tiedusteluihin vastaavat osastonhoitaja Sinikka Perälä puh 050 474 2912 tai sinikka.perala(at)epshp.fi  ja ylihoitaja Sirkka Ala-Aho  puh. 050  474 4177  tai sirkka.ala-aho(at)epshp.fi.

Lue lisää ja hae

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.