Osastonhoitaja

Etsimme osastonhoitajaa Keuhkosairauksien poliklinikalle!

Etsimme joukkoomme sinua, joka olet innovatiivinen ja halukas kehittämään potilaslähtöisiä toimintamalleja. Tehtävässäsi vastaat yksikön hoitotyön osaamisen johtamisesta ja kehittämisestä sekä potilasturvallisuudesta näyttöön perustuen. Lisäksi osallistut yksikön toiminnan ja talouden suunnitteluun ja seurantaan.

Arvostamme vahvaa kykyä organisoida ja kehittää yksikön toimintaa muuttuvissa tilanteissa, valmiutta joustavuuteen, hyviä yhteistyötaitoja ja taitoa työskennellä moniammatillisessa tiimissä. Lisäksi arvostamme aloitekykyä, sitoutumista tehtävään sekä oman osaamisen kehittämistä toimintalähtöisesti. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Seinäjoen keskussairaalan keuhkosairauksien toimintayksikkö koostuu keuhkosairauksien -ja työlääketieteen poliklinikasta. jotka ovat ajanvarauspoliklinikoita. Työ keuhkosairauksien poliklinikalla on monipuolista hoitotyötä lääkäri-sairaanhoitajavastaanotoilla, toimenpiteissä ja asiantuntijasairaanhoitajien vastaanotolla. Työlääketieteen poliklinikalla työskentelee työterveyshoitaja osana moniammatillista tiimiä.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta 1.10. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.