Osastonhoitaja

Seinäjoen keskussairaalan keuhkosairauksien toimintayksikkö koostuu keuhkosairauksien –  ja työlääketieteen poliklinikasta, jotka ovat ajanvarauspoliklinikoita. Työ keuhkosairauksien poliklinikalla on monipuolista hoitotyötä lääkäri-sairaanhoitajavastaanotoilla, toimenpiteissä ja asiantuntijasairaanhoitajien vastaanotoilla. Työlääketieteen poliklinikalla työskentelee työterveyshoitaja osana moniammatillista tiimiä.

Etsimme joukkoomme Sinua, joka olet innovatiivinen ja halukas kehittämään potilaslähtöisiä toimintamalleja yhdessä hoitohenkilökunnan ja toiminnasta vastaavien kanssa tutkimustietoa hyödyntäen. Osastonhoitajan viran hoitamisessa on eduksi johtamisosaaminen, taito hallita kokonaisuuksia sekä kyky toimia jäsenenä moniammatillisessa tiimissä. Lisäksi arvostamme joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, kielitaitoa ja tietoteknistä osaamista.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistettu soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto ja sen lisäksi joko alansa erikoistumistutkinto tai tehtävään soveltuva yliopistossa suoritettu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnon ja johtamisen opintoja vähintään 60 op.

Tiedusteluihin vastaavat vs. ylihoitaja Minna Punkari, puh. 050 474 4440 ja  osastonhoitaja Anne Suvanto, puh. 06 415 5377. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti. Viran täytössä voidaan noudattaa koeaikaa. Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.epshp.fi.

Lue lisää ja hae 13.3. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.