Neuropsykologin toimi

Haemme neuropsykologia tiimiimme!

Neuropsykologin toimen työalueena on erikoissairaanhoidon kuntoutusosasto sekä neurologian poliklinikka. Kuntoutusosastolla pääpaino työssä on neuropsykologinen yksilökuntoutus. Neuropsykologin työhön kuuluu myös neuropsykologisten tutkimusten tekeminen, kuntoutujien läheisten ohjanta ja osaston moniammatillisessa tiimissä asiantuntijana toimiminen.

Osaston potilaat ovat yli 16-vuotiaita, pääosin erilaisista aivovaurioista kuntoutuvia (aivovammat, AVH, muut neurologiset tilat). Neurologian poliklinikalla työskentely painottuu neuropsykologisten tutkimusten tekemiseen aikuisväestölle. Neuropsykologin työhön sisältyy lisäksi polikliinista neuropsykologista yksilökuntoutusta.

Kelpoisuusvaatimuksena neuropsykologin toimeen on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94) ja neuropsykologian erikoistumiskoulutus. Pätevien hakijoiden puuttuessa määräaikaisena voidaan myös huomioida neuropsykologian erikoispsykologikoulutuksessa oleva tai neuropsykologiaan perehtynyt psykologi, joka jatkossa sitoutuu hankkimaan neuropsykologian erikoistumiskoulutuksen.

Neuropsykologin palkkaus määräytyy KVTES:n ja psykologien palkkausta koskevan paikallisen sopimuksen mukaisesti.

Toimen täytössä voidaan noudattaa kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Lue lisää ja hae 15.5. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.