Neuropsykologi

Haemme neuropsykologia monipuolisiin työtehtäviin!

Tehtävän työalueena on Lastentautien toiminta-alueeseen kuuluva lastenneurologian yksikkö. Pääpaino työssä on lasten ja nuorten neuropsykologisten tutkimusten tekeminen ja tukitoimien suunnitteleminen yhteistyössä moniammatillisen työryhmän kanssa. Työnkuvaan kuuluu myös perheen kanssa tehtävä yhteistyö sekä tarpeen mukaan yksilölliset tukikäynnit.

Psykologian toimintayksikössä on 17,5 psykologin vakanssia, esimiehenä toimii johtava psykologi. Psykologian toimintayksikkö tuottaa psykologipalveluja Seinäjoen keskussairaalan eri osastoille ja poliklinikoille vuosisopimuspohjaisesti. Työntekijän ammatillinen tukeminen ja psykologian eri osa-alueiden välinen konsultointi toimivat yksikön sisällä joustavasti. Yksikössä järjestetään sisäistä koulutusta ja työntekijällä on myös mahdollisuus käydä ulkopuolisessa koulutuksessa ja
työnohjauksessa.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja psykologien palkkausta koskevan paikallisen sopimuksen mukaisesti.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta 21.10. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.