Materiaaliasiantuntija

Haemme materiaaliasiantuntijaa!

Materiaaliasiantuntija toimii sairaanhoidollisena asiantuntijana Logistiikkapalvelujen toimintayksikössä sekä hankintaryhmien asiantuntijatiimien vetäjänä. Lisäksi materiaaliasiantuntijan tehtäviin kuuluu vastata tuotekokeiluista ja niiden järjestämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena materiaaliasiantuntijan toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto ja kokemusta alan tehtävissä. Hankintaprosessien ja hankintalainsäädännön tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Toimeen valittavalta edellytetään riittäväksi katsottavaa työkokemusta sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa. Lisäksi tarvittavia ominaisuuksia ovat asiakaspalveluhenkisyys, hyvä yhteistyökyky, oma-aloitteellisuus ja joustavuus.

Materiaaliasiantuntijan toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hakemus täytetään ja lähetetään sahköisesti.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Lue lisää ja hae 18.5. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.