Lähihoitaja/perushoitaja, sisätaudit

Haemme neurologian ja hematologian vuodeosastolle A42 ammattitaitoista ja hoitotyön kehittämisestä innostunutta lähihoitajaa/perushoitajaa.

Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, iloista ja reipasta työasennetta sekä sitoutumista ja rohkeutta työyhteisön kehittämiseen. Tartu tilaisuuteen ja tule tekemään itsenäistä ja vastuullista työtä hienossa moniammatillisessa työyhteisössä, jossa voit kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi.

Työ neurologian ja hematologian osastolla on kolmivuorotyötä. Osastolla työskennellään parityöskentelymallin mukaisesti, jolloin vastaat parisi kanssa potilaan hoitoon liittyvistä asioista, tuet työssäsi potilaan omatoimisuutta, toteutat kuntouttavaa hoitotyötä sekä osallistut potilaan ohjaukseen ja kotiutuksiin. Eduksi katsotaan työkokemus erikoissairaanhoidosta.

Kelpoisuusehtona toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/94) tarkoittama terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen hyväksymä koulutus tai lähihoitajan koulutus, johon on sisältynyt vähintään 30 opintopisteen syventävä jakso ko. alalla.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta 1.10. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.