Laboratoriohoitajan toimet (8), kemia ja mikrobiologia

Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja onko toiveenasi työ, jossa on vaihtelua, haasteita ja vastuuta sekä mukavat työkaverit?

Haluamme sinut mukaan osaavaan tiimiimme kliinisen kemian ja mikrobiologian yksikköön Etelä-Pohjanmaalle.

Etsimme sadan työntekijän työyhteisöömme vahvistusta Seinäjoen keskussairaalaan ja maakunnan toimipisteisiin. Työaikamuoto vaihtelee toimipisteen mukaan.

Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista ja joustavaa työasennetta. Mikrobiologian toimien osalta arvostamme mikrobiologian osaamista.
Yksikössämme teemme työtä kliinisen laboratoriotyön kehityksen kärjessä. Tutkimusvalikoimamme on laaja ja käytössämme on alan uusinta teknologiaa. Työ akkreditoidussa laboratoriossamme on mielenkiintoista ja monipuolista.

Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää ammattitaitoasi sekä olla mukana työyksikkömme päivittäisen toiminnan kehittämisessä. Meille tärkeitä asioita ovat työhyvinvointi ja hyvä työilmapiiri.

Kelpoisuusehtona toimiin on laillistetun laboratoriohoitajan/bioanalyytikon pätevyys (laki 559/94).

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toimien täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.