Laboratoriohoitaja, kliininen mikrobiologia

Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja, onko toiveenasi työ, jossa on vaihtelua, haasteita ja vastuuta sekä mukavat työkaverit?

Etsimme laboratoriohoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen kliinisen kemian mikrobiologian yksikköön! Tehtävässä aloitus mahdollisimman pian ja sijaisuuden kesto 30.4.2021 saakka.

Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja ja mikrobiologian osaamista sekä positiivista ja joustavaa työasennetta. Tutkimusvalikoimamme on laaja ja käytössämme on alan uusinta teknologiaa. Työ akkreditoidussa laboratoriossamme on mielenkiintoista ja monipuolista.

Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää ammattitaitoasi sekä olla mukana työyksikkömme päivittäisen toiminnan kehittämisessä. Meille tärkeitä asioita ovat työhyvinvointi ja hyvä työilmapiiri.

Kelpoisuusehtona sijaisuuteen on laillistetun laboratoriohoitajan/bioanalyytikon pätevyys (laki 559/84).

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta 28.9.2020 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.