Laboratoriohoitaja (5), kliininen kemia

Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja, onko toiveenasi työ, jossa on vaihtelua, haasteita ja vastuuta sekä mukavat työkaverit?

Haluamme sinut mukaan osaavaan tiimiimme kliinisen kemian yksikköön Etelä-Pohjanmaalle.

Etsimme sadan työntekijän työyhteisöömme vahvistusta Seinäjoen keskussairaalan varahenkilöstöön (3) ja maakunnan toimipisteisiin (Alajärvi ja Lapua). Työaikamuoto vaihtelee toimipisteen mukaan.

Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista ja joustavaa työasennetta. Teemme yksikössämme työtä kliinisen laboratoriotyön kehityksen kärjessä. Tutkimusvalikoimamme on laaja ja käytössämme on alan uusinta teknologiaa. Työ akkreditoidussa laboratoriossamme on mielenkiintoista ja monipuolista.

Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää ammattitaitoasi sekä olla mukana työyksikkömme päivittäisen toiminnan kehittämisessä. Meille tärkeintä asioita ovat työhyvinvointi ja hyvä työilmapiiri.

Kelpoisuusehtona toimiin on laillistetun laboratoriohoitajan/bioanalyytikon pätevyys (laki 559/94).

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta 2.10. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.