Laatukoordinaattori, Radiologia

Haemme uuteen laatukoordinaattorin tehtävään röntgenhoitajaa koordinoimaan ja kehittämään radiologian toimintayksikön laatujärjestelmää mukaan lukien itsearviointien sekä sisäisten ja ulkoisten kliinisten auditointien suunnittelu ja koordinointi.

Laatukoordinaattorin tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia radiologian toimintayksikön laatujärjestelmän asiantuntijana. Pääset työskentelemään radiologian laatutyöryhmän jäsenenä laatutyön kehittämisessä, kouluttamisessa ja ylläpidossa. Laatukoordinaattori osallistuu myös kliiniseen potilastyöhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolisia ihmissuhdetaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja laaja-alaista kuvantamisen osaamista. Eduksi katsotaan alempi tai ylempi korkeakoulututkinto ja kiinnostus kouluttautua laatutyöhön liittyviin tehtäviin esim. sisäiseen kliiniseen auditointiin.

Laitteistomme on ajanmukainen ja rakenteilla on kokonaan uudet röntgentilat, jotka valmistuvat vuoden 2022 lopulla. Tietojärjestelmämme toimivat hyvin maakunnallisesti ja niiden kehittäminen on jatkuvaa hyvässä yhteistyössä tietohallinnon kanssa.

Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, josta on nopeat liikenneyhteydet sekä Etelä- että Pohjois-Suomeen. Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun röntgenhoitajan pätevyys (laki 559/94).

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta, viimeistään 12.11. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.