Kliininen asiantuntijasairaanhoitaja

Haemme kliinistä asiantuntijasairaanhoitajaa leikkaus-ja anestesiayksikköön!

Kliininen asiantuntijasairaanhoitaja toimii leikkaus- ja anestesiahoidon erikoisalueella soveltaen ja juurruttaen näyttöön perustuvaa tietoa sekä toimien näyttöön perustuvien käytäntöjen ohjaajana ja tukena. Työ on verkostomaista yhteistyötä potilaiden ja heidän läheisten sekä eri ammattiryhmien kanssa.

Tehtävään kuuluu kliinisen hoitotyön lisäksi välitön hoitotyön kehittäminen, perehdyttäminen, kouluttaminen ym. asiantuntijatehtävät. Perioperatiivisen hoitotyön osaaminen korostuu kliinisen asiantuntijasairaanhoitajan työtehtävässä.

Tehtävässä edellytetään yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, innovatiivista kehittämisotetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä moniammatilliseen työskentelyyn.

Kelpoisuusehtona toimeen on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/94 mukainen laillistus ja erikoisalaan liittyvää työkokemusta ja koulutusta.

Hae viimeistään 11.9. mennessä kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.