ICT-suunnittelupäällikkö

ICT-suunnittelupäällikkö

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluu 18 suomenkielisen Etelä-Pohjanmaan kuntaa ja palvelun piirissä on alueellisesti noin 8500 terveydenhuollon työntekijää. Sairaanhoitopiirin tehtävänä on edistää piirin asukkaiden terveyttä yhteistyössä perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kanssa huolehtimalla sairaanhoitopiirille määrätyistä erityisvelvoitteista ja tuottamalla erikoissairaanhoidon palveluja alueella. Toimiva tietohallinto ja sen ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkeässä asemassa edistämässä turvallisen ja toimivan terveydenhuollon palvelua Etelä-Pohjanmaan alueen asukkaille. Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia ja haastavia työtehtäviä pyrkien aktiivisesti kehittämään henkilökuntansa osaamista.

Etsimme nyt Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille vakituiseen toimeen

ICT-suunnittelupäällikköä

Tehtävässä toimit Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallinnossa ja vastaat ICT-teknologian ja – suunnittelupalveluiden johtamisesta ja kehittämisestä 14 henkilön tiimin esimiehenä. Tärkeässä tehtävässä tukenasi ovat tietohallinnon johdon lisäksi myös tiimi- ja ryhmävastaavat, jotka auttavat päivittäisessä operatiivisessa johtamisessa. Esimiehenäsi toimii sairaanhoitopiirin Tietohallintojohtaja. Sairaanhoitopiirin tietohallinnossa työskentelee yhteensä n. 60 asiantuntijaa, joiden vastuulla ovat noin 450 palvelinta ja 400 erilaista tietojärjestelmää.

ICT-suunnittelutoiminnan vetäjänä vastaat omalta osaltasi tietohallinnon strategian ja palvelujen kehittämisestä sekä budjetoinnista. Hoidat ICT-järjestelmiin liittyvän suunnittelutoiminnan johtamisen yhteistyössä tietohallinnon työntekijöiden ja muiden toimijoiden kanssa. Suunnittelupalveluiden vastuulla ovat mm. monipuoliset ICT-järjestelmien ja -teknologioiden suunnittelu- ja käyttöönottotehtävät. Toimit oman erityisalueesi asiantuntijana kansallisissa terveydenhuollon ICT-hankkeissa.

Tehtävässä edellytetään

 • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
 • kokemusta asiantuntijaorganisaation esimiestehtävistä
 • ITIL-pohjaisen toimintamallin tuntemista ja käytännön ymmärtämistä
 • kokemusta vaativista teknologiaratkaisujen suunnittelutehtävistä
 • projektihallintakykyä sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja
 • ICT-alan työkokemusta vähintään 5 vuotta
 • kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme

 • julkisen sektorin toimintamallien tuntemuksen
 • tuntemus sosiaali- ja terveydenhoitoalaan liittyvistä tietojärjestelmistä
 • kokemusta hankinnoista sekä kilpailutuksista
 • tietoturva- ja kyberturvallisuusosaaminen

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa pääset ICT:n näkökulmasta antamaan oman kädenjälkesi toimivan terveydenhuollon hyväksi. Tärkeässä tehtävässä saat sairaanhoitopiirin tietohallinnon johdon ja kollegoiden täyden tuen. Sairaanhoitopiiri on työnantajana koulutus- ja tutkimusmyönteinen ja tukee henkilökuntansa kehittymistä. Työntekijän työn ja muun elämän yhteensovittamista on aktiivisesti edistetty mm. etätyömahdollisuuden, liukuvan työajan ja työaikapankin käyttöönotolla. Tehtävän peruspalkka määräytyy Kunta-alan virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää viimeistään 29.9. mennessä lataamalla CV:si sivujemme www.experis.fi tehtävän “ICT-suunnittelupäällikkö, Seinäjoki” kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Research Consultant Jari Auronen, puh. 0408388064 tai jari.auronen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.