ICT-suunnittelupäällikkö

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluu 18 suomenkielisen Etelä-Pohjanmaan kuntaa ja palvelun piirissä on alueellisesti noin 8500 terveydenhuollon työntekijää. Sairaanhoitopiirin tehtävänä on edistää piirin asukkaiden terveyttä yhteistyössä perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kanssa huolehtimalla sairaanhoitopiirille määrätyistä erityisvelvoitteista ja tuottamalla erikoissairaanhoidon palveluja alueella. Toimiva tietohallinto ja sen ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkeässä asemassa edistämässä turvallisen ja toimivan terveydenhuollon palvelua Etelä-Pohjanmaan alueen asukkaille. Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia ja haastavia työtehtäviä pyrkien aktiivisesti kehittämään henkilökuntansa osaamista.

Etsimme nyt Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille vakituiseen toimeen
ICT-suunnittelupäällikköä.

ICT-suunnittelupäällikön tehtävässä toimit Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallinnossa ja vastaat esimiesasemassa Suunnittelu- ja projektipalvelut-tiimin johtamisesta. Tiimissä työskentelee eri rooleissa 24 vakituista IT-alan ammattilaista. Tärkeässä tehtävässä tukenasi ovat tietohallinnon johdon lisäksi myös ryhmänjohtajat, jotka auttavat päivittäisessä operatiivisessa johtamisessa. Esimiehenäsi toimii sairaanhoitopiirin Tietohallintojohtaja. Sairaanhoitopiirin tietohallinnossa työskentelee yhteensä n. 60 asiantuntijaa, joiden vastuulla ovat noin 450 palvelinta ja 400 erilaista tietojärjestelmää.

ICT-suunnittelupäällikön roolissa vastaat tietohallinnon strategian ja palvelujen kehittämisestä sekä budjetoinnista. Hoidat ICT-järjestelmiin liittyvän suunnittelutoiminnan johtamisen yhteistyössä tietohallinnon työntekijöiden ja muiden toimijoiden kanssa. Tiimisi vastuulla ovat mm. monipuoliset ICT-järjestelmien ja -teknologioiden suunnittelu- ja käyttöönottotehtävät, esimerkiksi potilastietojärjestelmien kehitykseen liittyvät projektit. Toimit oman erityisalueesi asiantuntijana hankinnoissa ja kansallisissa terveydenhuollon hankkeissa.

Edellytämme

 • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
 • kokemusta asiantuntijaorganisaation esimiestehtävistä
 • kokemusta vaativista teknologiaratkaisujen suunnittelutehtävistä
 • projektihallintakykyä sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja
 • ICT-alan työkokemusta vähintään 5 vuotta
 • kirjallista ja suullista englannin kielentaitoa

 

Eduksi katsomme

 • julkisen sektorin toimintamallien tuntemuksen
 • tuntemus sosiaali- ja terveydenhoitoalaan liittyvistä tietojärjestelmistä
 • tuntemus terveydenhoitoalaan liittyvistä asioista
 • kokemusta hankinnoista sekä kilpailutuksista, erityisesti hankintalain tuntemus on eduksi
 • tietoturva- ja kyberturvallisuusosaaminen

 

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa pääset ICT:n näkökulmasta antamaan oman kädenjälkesi toimivan terveydenhuollon hyväksi. Tärkeässä tehtävässä saat sairaanhoitopiirin tietohallinnon johdon ja kollegoiden täyden tuen. Sairaanhoitopiiri on työnantajana koulutus- ja tutkimusmyönteinen ja tukee henkilökuntansa kehittymistä. Työntekijän työn ja muun elämän yhteensovittamista on aktiivisesti pyritty edistämään mm. etätyömahdollisuuden, liukuvan työajan ja työaikapankin käyttöönotolla.

Tehtävän peruspalkka määräytyy Kunta-alan virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää viimeistään 24.4. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän “ICT-suunnittelupäällikkö, Seinäjoki” kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Jari Auronen, puh. 0408388064 tai jari.auronen@fi.experis.com.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.