ICT-kehittämissuunnittelija

ICT-kehittämissuunnittelija

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluu 18 suomenkielisen Etelä-Pohjanmaan kuntaa ja palvelun piirissä on alueellisesti noin 8500 terveydenhuollon työntekijää. Sairaanhoitopiirin tehtävänä on edistää piirin asukkaiden terveyttä yhteistyössä perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kanssa huolehtimalla sairaanhoitopiirille määrätyistä erityisvelvoitteista ja tuottamalla erikoissairaanhoidon palveluja alueella. Toimiva tietohallinto ja sen ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkeässä asemassa edistämässä turvallisen ja toimivan terveydenhuollon palvelua Etelä-Pohjanmaan alueen asukkaille. Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia ja haastavia työtehtäviä pyrkien aktiivisesti kehittämään henkilökuntansa osaamista.

Etsimme nyt Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

ICT-kehittämissuunnittelijaa.

ICT-kehittämissuunnittelijan tehtävässä pääset toimimaan monipuolisessa asiantuntijatehtävässä osana ammattitaitoista sairaanhoitopiirin tietohallinnon organisaatiota. Tärkeässä strategisessa roolissa pääset kehittämään ja suunnittelemaan tulevaisuuden ICT-tarpeiden suuntaviivoja ja arkkitehtuuria tietohallinnon tarjoamissa ICT-palveluissa, prosesseissa ja teknologioissa. Roolissa pääset myös vastamaan erilaisten pilotointiprojektien valmistelusta ja vetämisestä. Sairaanhoitopiirin tietohallinnossa työskentelee yhteensä n. 60 asiantuntijaa, joiden vastuulla ovat n. 750 palvelinta, n. 450 erilaista tietojärjestelmää sekä monipuoliset ICT-kehitysprojektit.

Tehtävässä edellytetään

  • Soveltuvaa amk- tai korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta toiminnan, prosessien, palveluiden, tietojen ja tietojärjestelmien kehittämisestä ja niiden yhteen toimivuuden suunnittelusta
  • Arkkitehtuuriperiaatteiden ymmärrystä
  • Kustannuslaskenta -ja hyötyanalyysiosaamista
  • Kyky kerätä, analysoida ja visualisoida taustatietoa sekä kuvata laajoja toimintakokonaisuuksia
  • Erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme

  • Julkishallinnon terveydenhuollon organisaation tunteminen
  • kokemusta kokonaisarkkitehtuurityöstä

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa pääset ICT:n näkökulmasta antamaan oman kädenjälkesi toimivan terveydenhuollon hyväksi. Tärkeässä tehtävässä saat sairaanhoitopiirin tietohallinnon johdon ja kollegoiden täyden tuen. Sairaanhoitopiiri on organisaationa koulutus- ja tutkimusmyönteinen ja tukee vahvasti henkilökuntansa kehittymistä. Työntekijän työn ja muun elämän yhteensovittamista on aktiivisesti edistetty mm. etätyömahdollisuuden, liukuvan työajan ja työaikapankin käyttöönotolla.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunta-alan virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi (ICT-kehittämissuunnittelija, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri) viimeistään 22.11mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Research Consultant Jari Auronen, puh. 040 8388064 tai jari.auronen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.